Samenwerken en Groeien

De BVL staat centraal in het verenigen van ondernemers in de betreffende regio Landsmeer, met als voornaamste doel het stimuleren van interacties tussen ondernemers en het faciliteren van een platform waarop waardevolle kennis en ervaring gedeeld kunnen worden. Deze regelmatige ontmoetingen leiden niet alleen tot versterkte zakelijke contacten, maar dragen ook bij aan een aanzienlijke toename van de gezamenlijke expertise binnen onze ondernemersgemeenschap.

Ons uitgangspunt is om ondernemers uit Landsmeer en omgeving met elkaar in contact te brengen middels maandelijkse bijeenkomsten. Op deze gezellige netwerkavonden, die meestal op vrijdagavond plaatsvinden, kan men onder het genot van een hapje en een drankje contact leggen met andere ondernemers of ex-ondernemers en gebruik maken van elkaars expertise.

Betrokkenheid van de Gemeente

Bij onze bijeenkomsten zijn vertegenwoordigers van de gemeente aanwezig, waaronder collegeleden en raadsleden. Dit stelt ons in staat om kennis te delen en zorgt ervoor dat zij op de hoogte zijn van de behoeften en uitdagingen die spelen onder de ondernemersgemeenschap.