AI advies Maurice de Hond

Maurice de Hond geeft 2 maanden een gratis abonnement voor zijn AI quickstart pagina.

Sinds de opkomst van internet in 1995 heeft de digitale revolutie een diepgaande impact gehad op zowel bedrijven als de samenleving. De opkomst van kunstmatige intelligentie (AI) belooft een vergelijkbaar, zo niet groter, effect te hebben, en dit tegen een veel sneller tempo.

Voor bedrijven zal de invloed van AI aanzienlijk zijn, zowel in termen van operationele uitvoering – denk aan verbeteringen in kwaliteit, snelheid en efficiëntie – als op het gebied van concurrentievermogen.

Maurice de Hond en Vincent Everts, die al tijdens de internetboom een actieve rol speelden in het informeren en begeleiden van bedrijven, hebben hun expertise gecombineerd om organisaties te ondersteunen in het effectief aanpassen aan de snelle en ingrijpende veranderingen die AI met zich meebrengt.

Hun aanpak omvat het geven van presentaties, afgestemd op specifieke bedrijfssectoren, over de ontwikkelingen in AI. Daarnaast bieden ze, na een grondige interne analyse, gerichte adviezen aan bedrijven over welke AI-tools te gebruiken hoe,  en begeleiden ze waar nodig de implementatie van AI-oplossingen.

Www.viewture.ai

Als je zelf met AI aan de slag wilt, biedt Maurice je een gratis proefabonnement van 2 maanden op zijn AI.quickstart. Scan de QR-code  of voer de code LA23MH in om het zelf te ontdekken.