Lid worden

Toetreding tot ons netwerk

Als lid maak je deel uit van ons uitgebreide netwerk en profiteer je van de waardevolle contacten, kennis en expertise binnen de BVL. Op onze zakelijke borrels is je partner uiteraard welkom, en het is tevens mogelijk om één of twee collega’s mee te nemen. We geloven immers in de toegevoegde waarde van het collectief.

Het proces om lid te worden is eenvoudig. Je vult onderstaande gegevens in en wij sturen je vervolgens een bevestiging om het lidmaatschap te bevestigen. Indien je eerst vrijblijvend kennis wilt maken met onze vereniging, laat het ons gerust weten. We verwelkomen je graag bij één van onze bijeenkomsten.

Het lidmaatschap van de BVL

Het lidmaatschap kost €295,00 per jaar, waarbij de definitieve contributie tijdens de Algemene Ledenvergadering in maart wordt vastgesteld. Indien de financiële situatie dit toelaat, kan er besloten worden om een korting te geven op het standaardbedrag van €295,00. Na de Algemene Ledenvergadering ontvangt elk lid een factuur per e-mail.

Indien bedrijven in de loop van het jaar besluiten om lid te worden, wordt de contributie naar rato van het lopende jaar vastgesteld en betaal je dus niet voor een volledig jaar.

Aanmeldformulier

Hierbij meld ik mij aan als lid van de BedrijvenVereniging Landsmeer en geef ik toestemming om de onderstaande gegevens op te nemen in de ledenadministratie en/of te vermelden op de website van de vereniging. Ik ben op de hoogte van de kosten die zijn verbonden aan het lidmaatschap. Het invullen van de rubrieken aangeduid met een asterisk (*) is verplicht.

    Bedrijfsgegevens

    Contactpersoon


    Ik geef toestemming mijn bedrijfsgegevens op te nemen in de ledenadministratie*
    Ik geef toestemming mijn gegevens te vermelden op de website van deze vereniging
    Ik ga akkoord met de jaarlijkse contributie*