De BVL

Home » Info » De BVL

De BedrijvenVereniging Landsmeer

De BedrijvenVereniging Landsmeer faciliteert in het samenbrengen van ondernemers met als doel het verbinden met andere ondernemers uit (de regio) Landsmeer en het delen van kennis en ervaring. Dit leidt tot een verrijking van contacten, kennis en kunde.

Gemeente

Vertegenwoordigers van de gemeente (college en raadsleden) zijn ook regelmatig aanwezig bij de bijeenkomsten zodat kennis kan worden gedeeld en zij ook op de hoogte zijn van wat er leeft onder de ondernemers.

Goede doelen

Binnen de BVL is er een commissie die zich bezig houdt met goede doelen. Jaarlijks zijn er diverse goede doelen binnen onze gemeenschap die de BVL een warm hart toedraagt.

Lid worden

Als lid ben je onderdeel van ons ruime netwerk en kun je dus profiteren van de contacten, kennis en kunde binnen de BVL. Op onze business borrels is uiteraard ook je partner welkom en is het mogelijk om één of twee collega’s mee te nemen. Ondernemen doen we tenslotte samen.

Lid worden is eenvoudig. Meld je aan via de knop in het menu.  Eerst vrijblijvend kennismaken met onze mooie vereniging kan natuurlijk ook. Laat het ons gerust weten wanneer je daar een keer bij wilt zijn.

Landsmeer Kerk Bvl