Nieuwe website BVL

Het jaar 2023 heeft in het kader van vernieuwing en verjonging gestaan voor de BVL. En daar hoort ook een nieuwe website bij! Naast een verruiming van de doelgroep, waarbij wij jong en oud met elkaar willen verbinden, trachten wij met deze nieuwe, modernere website sneller en overzichtelijker te communiceren met onze leden, de lokale politiek en alle inwoners van Landsmeer die gebruik willen en kunnen maken van de diensten van de BVL.
Csm Luchtfoto Landsmeer 42de27f3fe

Ledenpagina

Op de ledenpagina staan alle BVL leden overzichtelijk gerangschikt met alle relevante informatie. Er is een mogelijkheid om bepaalde leden te zoeken op basis van zoektermen, branches of activiteiten. Mocht je bijvoorbeeld iemand zoeken voor een bepaalde handeling,, kijk dan eerst even in deze database, waarbij de Landsmeerse ondernemers je wellicht kunnen helpen.

Overzicht van alle belanghebbenden

Op onze ledenpagina staat, naast alle leden van de BVL, ook een overzicht van Landsmeerse politici die samen het beleid bepalen, zoals Burgemeester, wethouders en raadsleden. Ook kun je hier zien wie er het afgelopen jaar als nieuw lid van de BVL is bijgekomen en wie de bestuursleden zijn.

De nieuwsbrief

Vanaf nu staat de nieuwsbrief op de website van de BVL. Je kunt altijd nieuwsbrieven teruglezen en gemakkelijk aanmelden als (potentieel) lid of geïnteresseerde van de BVL.

De agenda

Voortaan staan alle geplande bijeenkomsten op de website en kun je direct aanmelden voor de eerstkomende bijeenkomsten. Uitgebreidere informatie over agendapunten kun je lezen op de specifieke agenda pagina’s.

Social media

Er staat een link naar de Facebook pagina en naar het Whatsapp nummer van de BVL, waarmee wij onze leden en geïnteresseerden nog gemakkelijker kunnen bereiken.